GA DE UITDAGING AAN

Bent u op zoek bent naar kwaliteitswijnen die op een vakkundige manier en in lijn met de markttendensen gekozen zijn? Dan vatten wij graag de filosofie van Hasselt Millésime voor u samen:

  • Een traditie en expertise in wijn van meer dan 125 jaar, momenteel verder gezet door een jong en dynamisch team
  • Een uitgebreid assortiment dat staat voor kwaliteit in elk prijssegment
  • De opvolging van trends in de wijnwereld en het delen van deze kennis met u
  • Een langdurig partnership op exclusieve basis
  • Een efficiënte flexibiliteit
  • Een efficiënte kostenstructuur en een betere rendabiliteit
  • Het wederzijds vertrouwen voor een betrouwbare service en duurzame relaties
  • De ondersteuning bij uw verkoop met passende promoties en innovatieve concepten.
GA DE UITDAGING AAN

SERVICE

Door zorg te dragen voor een constante verbetering van ons aanbod en de hierbij horende dienstverlening kunnen we steeds een hoogwaardig serviceniveau waarborgen. We hebben oog voor detail en staan erop dat onze producten en diensten steeds geleverd worden conform de afspraken en met de nodige aandacht voor kwaliteit en service. In een partnership is een goede service cruciaal. Ook op ecologisch vlak streven wij ernaar om de impact van onze bedrijfsactiviteiten op het milieu te minimaliseren. Zo dragen we bij tot duurzame oplossingen zoals het gebruik van lichtere flessen om onze CO2 uitstoot te verminderen.

SERVICE

SAMEN STERK

Wij engageren ons voor langdurige relaties en kiezen dan ook resoluut voor een partnership. Hasselt Millésime wil u professioneel bijstaan in het selecteren van de meest geschikte wijnen voor uw organisatie. Op maat gemaakte oplossingen en ondersteuning waarbij iedereen, maar vooral u, winnende partij bent bespreken we niet alleen, maar voeren we ook uit. Bovendien zijn we voor het merendeel van onze wijnen exclusieve invoerder, met uitzondering van de Grand Cru's van Bordeaux die enkel ter plaatse verhandeld worden. Hasselt Millésime onderhandelt uitsluitend exclusiviteitscontracten voor België en Luxemburg. Hierdoor garanderen wij u dat u nooit door andere invoerders met dezelfde wijnen wordt geconfronteerd. Verzeker de continuïteit van uw bedrijf en kies voor zekerheid door een partnership met Hasselt Millésime.

SAMEN STERK

HEDENDAAGS

De wijnwereld is constant in beweging. Elke dag komen er nieuwe landen, regio's, wijnhuizen en wijnen op de markt. Het is onze uitdaging om steeds op zoek te gaan naar interessante ontdekkingen en vooral toegankelijke wijnen. Op die manier blijft ons aanbod actueel, marktconform en houden we rekening met de veeleisende en goede smaak van de Belgische wijndrinker. Hierdoor behoort Hasselt Millésime tot één van de toonaangevende wijnimporteurs in de Belgische markt. Een ambitie die we in de toekomst zeker willen behouden.

HEDENDAAGS

VAKMANSCHAP

In de wijnwereld zijn expertise, betrouwbaarheid en innovatie dé sleutelwoorden tot succes. Vanaf ons ontstaan in 1996 heeft Hasselt Millésime deze 3 waarden steeds zeer hoog aangeschreven. Met als gevolg dat wij een wijndistributeur zijn die een sterke toegevoegde waarde biedt. Wij zijn fier op onze kennis, ervaring en passie voor het vak waarbij service en vernieuwing centraal staan. Onze ambitie is om in de B2B markt een marketing gedreven wijnleverancier te zijn in alle marktsegmenten van de Belux.

VAKMANSCHAP